Vacature Zelfstandigwerkend kok

Wil je werken in een duurzame keuken?

Met Hollands wild, duurzaam gevangen vis en prachtige lokale groenten van het seizoen?

L’invité is op zoek naar een zelfstandig werkend kok die passie heeft voor pure producten. Graag werkt met moderne technieken, die proeft, probeert en verbetert.

Mise ’n place diensten

Je werkt zelfstandig, onder leiding van de chefkok-restaurateur Sico de Moel:

Wildmenu coquilleHierbij bereid je de gerechten voor volgens receptuur. Bijvoorbeeld groenten snijden, bouillons maken, sauzen, crèmes en ijs bereiden, vlees uitbenen, vis en gevogelte fileren, vis roken, diverse sous vide bereidingen.

Tijdens diner zorg je voor de doorgifte van de gerechten. Je proeft, controleert en zorgt voor een mooie presentatie van de gerechten.

Wij vragen

  1. je hebt voldoende ervaring en kunt slim, snel en goed werken
  2. je hebt oog smaak en de combinaties van smaken
  3. je deelt je kennis en ervaring met collega’s en leerlingen
  4. je wilt jezelf ontwikkelen en continu bijleren
  5. je bent een leuke collega.

Niveau van de keuken

vacature leerling koks eurotoquesL’invité is aangesloten bij Eurotoques. Euro Toques is een vereniging van chefs en restaurateurs die staan voor een ambachtelijke bereiding van natuur-zuivere producten van goede kwaliteit, zonder kunstmatige additieven. Deze vereniging richt zich op de puurheid van de keuken en het culinaire niveau en is ooit mede-opgericht door Paul Bocuse.

vacature leerling kok Chefs voor goede vis

Chefkok Sico de Moel is ook ambassadeur van Chefs voor Goede Vis. Dit betekent onder andere dat alle vis bij L’invité op een duurzame wijze is gevangen. Zo werken we met oesters en scheermessen uit Zeeland en Heek en Schelvis uit de Noordzee.

vacature leerling kok Dutch Cuisine

De meeste gasten kiezen bij L’invité voor het Proeverij Menu. Dit menu is opgesteld volgens de principes van New Dutch Cuisine. Waarbij gezondheid, duurzaamheid en Hollandse seizoensproducten voor op staan.

De keuken van L’invité is in 2015 genomineerd als Beste Groenten restaurant van de Benelux en als Fijnste Franse Restaurant van Nederland in 2014 en 2017.

Gasten waarderen hun ervaring bij L’invité gemiddeld met een 9.

Contract Zelfstandigwerkend kok

Arbeidsvoorwaarden bij L’invité:

  • vast rooster
  • ruimte voor studie en ontwikkeling
  • meedelen in de fooi

Sollicitaties op de vacature met CV en motivatie per email naar sico@linvite.nl