Telefoon

020 570 2010

Adres

Bloemgracht 47
1016 KD  Amsterdam

Sico L'invité Restaurant Amsterdam

Sico de Moel

L’invité is een gastvrij restaurant voor groepen tot 45 gasten.

Midden in de Jordaan, in een oude werkplaats uit 1628, vlakbij de Westerkerk en tussen talloze galerieën en leuke kroegjes.

Speciaal voor groepen

Duurzame Proeverij

Hollands wild, duurzame vis en lokale groenten van het seizoen.

De Proeverij bestaat uit 7 lichte gerechten waarbij het proeven van de lokale smaken centraal staat. Voor uw gasten met speciale diëten of allergieën, passen wij de proeverij met alle liefde aan.

À la Carte voor groepen

U kunt ook zelf uw 3 of 4 gangen menu uit kiezen.

Op onze à la carte staan diverse duurzame klassiekers. U kunt hiermee zelf uw menu samenstellen.

Afhankelijk van de samenstelling van uw gezelschap adviseer ik u graag voor de juiste menukeuze.

Lokatie

Groepen van 8 tot 18 personen worden aan onze lange tafel achterin het restaurant geplaatst. U zit dan ook niet tussen onze andere gasten, maar wel in het restaurant.

Bent u met een groter gezelschap?

vanaf 20 gasten reserveren wij het restaurant exclusief voor uw gezelschap.

Europese Wijnen

Wij voeren bij L’invité Europese wijnen. U kunt zelf enkele wijnen selecteren van onze wijnkaart, maar wij kunnen u hierin ook adviseren.

Wij kunnen ook vier mooie bijpassende wijnen bij uw menu selecteren. De prijs van het wijnarrangement bedraagt 30 euro.

Nederlandse wijnen

L’invité is gespecialiseerd in Nederlandse wijnen. Wij voeren een wisselende, maar representatieve selectie van zo’n 20 gastronomische Nederlandse wijnen. Deze selectie is uniek en geeft een goed beeld van waar de Nederlandse wijnbouw op dit moment staat.

Wij kunnen dan ook vier mooie bijpassende Nederlandse wijnen bij uw menu selecteren. De prijs van dit unieke wijnarrangement bedraagt 40 euro.

Bereikbaarheid

L’invité ligt aan de Bloemgracht in het hart van de Jordaan.

Het restaurant is goed bereikbaar te voet, per fiets, met het openbaar vervoer (halte Westertoren) of vanaf de boot. U kunt voor het restaurant op- en afstappen, de schipper dient daarna wel weer door te varen.

Wilt u toch met auto komen? dan kunt u parkeren in de Qpark op de Marnixstraat. Vanaf daar loopt in in 10 minuten naar L’invité

Reacties van onze gasten

Voortreffelijk. Zowel eten als de rol van de gastheer.

Het eten was meer dan voortreffelijk! Dat vonden we allemaal. U als gastheer heeft ons erg verwend. We hebben ons echt heel welkom gevoeld. Een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar. Hartelijke groeten, Riet Engels.

Riet EngelsGemeente Amsterdam

Wat een schot in de roos, deze proeverij.

Unaniem een dikke 10 voor het eten en de bediening met uitleg Warme sfeer en voelden ons zeer welkom

Marijke de GrootTrimbos Instituut

Zeer geslaagd kantooruitje!

Wat een heerlijke avond hadden we met ons eindejaarsuitje van kantoor. De zaak ademt leeg al een fijne sfeer uit, zorg voor details (de mooie bloemen), de warme ontvangst, de uitstekende bediening, de extra zorg voor mensen met een speciaal dieet in een groep van 32 p., petje af. De combinatie van (pub)quiz en het 7-gangenproefmenu bleek zeer geslaagd. DANK!

Karin BastemeijerOrde van Advocaten Amsterdam

We genieten nu nog!

Wij waren met de familie en allemaal hebben we genoten van het heerlijke eten wat ons via de route van het verrassingsmenu werd voorgeschoteld. Heerlijke ingrediënten en zalige combinaties. Het wijn arrangement paste perfect! De sfeer was ongedwongen, warm en heer gezellig, de bediening zeer attent met een over duidelijke passie voor wat ze deden en doen. In het kort we hadden een fantastische avond met ons gezin en we voelden ons enorm verwend en thuis!

Jaqcques Steffensfamilie

Restaurant L’invité – Bloemgracht 47 – 1016 KD  Amsterdam – Telefoon: 020 570 2010 – Geopend van dinsdag t/m zondag vanaf 18.00 uur