• Reserveren met uw Restaurant Cadeaukaart

    u bent van harte welkom bij L’invité

    reserveren
  • Reserveren met uw Diner Cadeaukaart

    u bent van harte welkom

    reserveren

Telefoon

020 – 570 2010

Adres

Bloemgracht 47, 1016 KD  Amsterdam

Openingstijden

Woensdag t/m zaterdag vanaf 18.00 uur.

Sico L'invité Restaurant Amsterdam

Sico de Moel

“Bij L’invité bent u van harte welkom met uw cadeaukaart.”

“Wel is het belangrijk dat u reserveert via deze website. Bij reserveringen via een andere website kunt u uw cadeaukaart niet verzilveren.”

“U kunt maximaal één cadeaukaart per reservering gebruiken.”

Menu

Hollands Wild

Als duurzaam restaurant kiezen wij voor Hollands wild, de natuurlijke rijkdom van de vrije natuur. Deze dieren zijn nooit opgesloten geweest en hebben altijd hun eigen voedsel bij elkaar kunnen scharrelen. Hierdoor heeft het vlees meer complexiteit en smaakrijkdom.

In ons Proeverij menu laten we u graag kennismaken, met de rijke smaken van wilde gans en houtduif van de diverse velden in Midden Nederland en heerlijk malse de ree uit de Veluwe.

Duurzame vis

Als ambassadeur van Chef’s voor Goede Vis, kiest L’invité uitsluitend voor duurzame vis op het menu. Hierbij kijken we naar duurzame vangstmethode, het beste seizoen en kiezen we vis uit onze eigen regio.

Zo werken we graag met superverse rauwe makreel uit de Noordzee, oesters en scheermessen uit Zeeland. Voor onze vis van de dag maken we altijd een duurzame keuze. Dit kan een schelvis zijn of heek, soms ook een tong of schar.

Lokale groenten

Wij willen u verrassen met een mooie selectie uit de Nederlandse biodiversiteit aan groenten van het seizoen. Hiermee stimuleren we boeren en kwekers gevarieerder te telen. Door te kiezen voor de juiste seizoenen zijn er minder kassen nodig en proeft u meer natuurlijke rijkdom.

In onze Proeverij presenteren we altijd de beste groenten van het seizoen. Vaak zijn dit ook minder bekende en vergeten groenten zoals de Soester knol, paarse peen of oerbiet. Bijzondere smaken die het verdienen om met aandacht te worden geproefd.

Telefoon

020 – 570 2010

Adres

Bloemgracht 47, 1016 KD  Amsterdam

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag vanaf 18.00 uur.
lunch alleen voor groepen vanaf 10 gasten.
Maandag gesloten.

Restaurant L’invité – Bloemgracht 47 – 1016 KD  Amsterdam – +31(0)20 570 2010 – Dinsdag t/m zondag 18.00 – 22.00 uur