• Asperge Proeverij

    met Texels lam en lentebokjes

    boek nu

Asperge Proeverij

  • Fruit de Mer
    met zoet-zure meiknolletjes en groene asperges
  • Sole
    ceviche van tong met asperge en peterselie
  • Cappuccino
    Lentebok bouillon met aspergeschuim
  • Oeuf
    gevuld eitje met asperge en haringkuit
  • Chèvre épinards
    Asperge kombucha met spinazie en een lentebokje
  • Agneau Texels
    Texels lam met witte asperges en zoute citroenyoghurt
  • Crème Brûlée
    met gekarameliseerde asperge

het is weer tijd voor lammetjes en lentebokjes!

Proef de lente met de Asperge Proeverij bij L’invité. Vanaf eerste paasdag 1 april tot en met 30 april kunt u bij volop asperges proeven. In 7 lente gerechtjes nemen wij u mee langs diverse asperge bereidingen met lokaal vlees en duurzame vis.

Naast de diverse bereidingen komen ook de de verschillende asperges in de Proeverij aan bod. Uiteraard grote witte uit Limburg, de groene , de aspergetips en de nieuwe paarse asperges.

Chef

Sico - asperges

Wat het Texels lamsvlees zo uniek maakt is dat de lammeren in het voorjaar in de frisse, zilte zeelucht van Texel rondlopen. De lammeren worden direct op Texel geslacht en verwerkt wat zorgt voor een laag stressniveau en dus heerlijk mals vlees.

Onze lammeren komen van boerderij De Waddel, waar de dieren rondlopen op de oude land van Texel en het welzijn van de dieren centraal staat. Het lamsvlees van L’invité heeft dan ook het Waddengoud keurmerk, dit keurmerk geeft de garantie dat het vlees op een duurzame wijze is geproduceerd in het Waddengebied.

Stefan Popa

Een avondje bij L’invité is altijd een cadeautje, ook als u uzelf trakteert.

lees de hele review van Stefan Popa op Topspots.com

Review

Dick Bruinzeel

Zoals altijd een feest!

Wederom heerlijk geluncht. We waren de eerst gasten die het aspergemenu kwamen proeven. En het was een feest!

Dick Bruinzeelbezocht op 1 april 13.00 uur