Voorgerechten

  • Soep
    7,00
    crèmesoep van het seizoen
  • Salade (v)
    9,50
    avocado, pruimtomaat en zoet-zure groenten
  • Steak tartare
    13,50
    met mosterdschuim en krokante rodebiet
  • Zalm
    11,50
    gerookte zalm terrine met pittige komkommer sorbet

Hoofdgerechten

  • Kwarteltje
    21,50
    met gebakken bloedworst en zoete aardappel
  • Alkmaarse Gort (v)
    17,50
    worteljus, kruidensla en wilde rijst
  • Entrecôte
    24,50
    gegrilde entrecôte en langzaam gegaarde kalfswang
  • Duurzame Vis
    23,00
    duurzame vis van de dag

Desserts

  • Crème Brûlée
    9,00
    met een verrassende vulling
  • Chocolade
    8,50
    getoaste witte chocolade met citrus
  • Citroentaart
    7,00
    citroentaart met huisgemaakte boerenjongens
  • Kaasplankje
    12,50
    diverse regionale kazen