Voorgerechten

  • Potage Saison
    7,00
    crèmesoep van het seizoen
  • Salade (v)
    9,50
    avocado, pruimtomaat en zoet-zure groenten
  • Steak tartare
    13,50
    met mosterdschuim en krokante rodebiet
  • Saumon fumé
    11,50
    zalmterrine met pittige komkommer sorbet

Hoofdgerechten

  • Kwarteltje
    21,50
    met gebakken bloedworst en zoete aardappel
  • Alkmaarse Gort (v)
    17,50
    worteljus, kruidensla en wilde rijst
  • Veau
    24,50
    gegrilde entrecôte en langzaam gegaarde kalfswang
  • Poisson du Jour
    23,00
    duurzame vis van de dag

Desserts

  • Crème Brûlée
    9,00
    met een verrassende vulling
  • Cocolat
    8,50
    getoaste witte chocolade met citrus
  • Tarte
    7,00
    citroentaart met huisgemaakte boerenjongens
  • Fromage
    12,50
    Nederlandse en Franse kazen